Holmarna höst 2018

Vi drog P och jag till Holmarna och vi gjorde det utan barn.

Det var en bra idé. Det blev ett lite svårare genomförande än vi kanske hade tänkt oss. För vi hade nog tänkt oss lite olika saker med den här veckan tillsammans. Och vi har inte varit bara han och jag sedan…. ja jag vet inte när… När vi var i Göteborg på Veronica Maggio för ett par år sedan kanske… Och så var vi på nåt en kväll i kalmar i vintras. Förra sommaren åkte vi en kväll till Borgholm och kollade på First aid kit. Känns som igår.

Så det skavde lite till att börja med. Inte blev det bättre av att P var lite sjuk och jag hade pms. Men sedan blev det bättre. Sedan blev det bra.

Vi ägnade oss åt lingonplockning, svampplockning och sånt. Kom hem och proppade frysen full. Vi tog en tur till västerön med brorsans båt och lade lite nät på vägen. Fick en sik. Åt den med svamp i grädde. Gudomligt. Vi åt kolbullar med Lena och Monika på sann en kväll. Blev frusna pga kolbullar var världens långsammaste mat att laga. Gick hem och lade in fyra pinnar i vår nya kamin och det blev 27 grader medan vi kollade på iPad:en på nån läbbig serie om barnamördare i NY på 1800-t som jag laddat ner och drack whisky så vi fick sitta halvnakna. Vi drack förmiddagskaffe (läs te) och åt mazariner. Vi löste korsord och gjorde 36 frågor som skulle leda till mer närhet. Jag läste två böcker och försökte börja på DonQuijote, men den var inte bara som en tegelsten, utan som en mur.

Det var blåsigt och det var sol, men på kvällarna regnade det ofta lite, men med tanke på att vi ville elda i kaminen så var det bara bra.

I fråga om nytta, så gjorde vi inte så mycket, mer än att P satte upp en liten vägg under huset som veden kan luta mot. Jag försökte vara delaktig, men som vanligt så blev vi ovänner när vi försöker göra nåt ihop. Att vi aldrig lär oss. Det behövdes inte göras så mycket eftersom P har lagt typ tre arbetsveckor på att byta del av taket, förstärka bryggan, få in kaminen mm. Så vi har lagt vår beskärda del av arbete på stugan i år.

Sammanfattningsvis – utvilad och stärkt.

Annonser
Det här inlägget postades i anna, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s