Sri Lanka dag 23 Hikkaduwa 

Idag åt vi en mycket bra frukost där vi till och med fick färsk juice! Första till frukost! Massa frukt och ägg och toast och liten yoghurt. Äta inhemskt i all ära men jag är rött trött på rotti och dahl till frulla. 

Vi tog en tuk tuk en km till Universal beach där vi hyrde bräda till Elmo och två gemensamma bodyboards (för detta betalade vi 75 kr för en halvdag…). Vilka oss i några stolar och Elmo och peter gav sig ut i vågorna. Malte hoppade i vattnet och kom typ upp tre timmar senare. Han har blivit superbra i vattnet. Klarar höga vågor, snorklar, simmar, dyker. 

Vi åt sen lite lunch på ett crepeställe där vi hann med ett mental breakdown för ett barn, lek med katter, hopp från tak, klätter i palmer innan vi drog hem. 

Sen åkte vi på världens sämsta utflykt. Först åkte vi tuktuk i evighet sen ut på en stinkande båt med en fåordig förare på en lagun med mangrove. Vi såg typ en varan bland soporna på stranden, två skarvar, en örn. Han berättade ingenting om mangroven eller så. Vi fick kliva i land på cinnamon Island där en kille berättade lite om kanel, sen for vi hem. Så ovärt. 

Middagen tog vi direkt vid återkomst på ocharmiga Refresh. Maten var väldigt god. 

Imorgon sista hela dagen. Buhuuuu!  

Annonser
Det här inlägget postades i anna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s