Sri lanka dag 22(?) Galle

Efter några lata dagar i Mirissa med sol bad snorkling och restaurangbesök så tog vi en tur till Galle idag. Vi tog lokalbussarnas dit och det var lugnt. Väl framme så strosade vi runt innanför fortet, tittade på utsikten och shoppade. Mest jag shoppade.

Vi tog en glass på ett café och där träffade vi Maria Kulle, den barska med hästen i fröken friman. Jag snickesnackade med henne på toa.

Inte ungarnas favvodag direkt. Varmt så klart och lite trist tycker de. Vi åt lurre på en italiensk restaurang med egengjord pasta. Härligt till strömmen gick och fläktarna stängdes av. Elmo och jag fick laktoschock av glassen och blev lite kassa i magarna.

När vi sett nog tog vi en tuktuk till unawatuna där vi svalkade oss i de alldeles för små vågorna. Ytterligare en lång och härlig strand med restauranger och solstolar.

Efter några timmar tog vi bussen hem och hoppsan då var det trångt ska jag lova. Vi stod som klämda sillar.

Vi hade hoppats att kunna stanna en natt till här men när vi kom tillbaka fick vi besked om att det var fullt så lite brådis att hitta annat ställe i mirissa imorgon. Vi har bestämt oss för att stanna en natt till och sen ta två i Hikkaduwa.

När det var klart gick vi till en restaurang, brizo, som vi trodde var jättebra men det blev en stor besvikelse. Maten var dålig, ölen ljummen, drinken svag, beställningen blev fel och servitören nonchig.

Nu sova. Elmo somnade på en soffa på restaurangen två ggr….

Annonser
Det här inlägget postades i anna. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s