40-årsfest på smögen

Men så kom den då till slut den efterlängtade festen, på smögen, med så många av mina allra bästa vänner och kära.

Det blev så roligt och bra!

Det började dåligt, med att den fullastade bilen skar i Nässjö. Men vårt försäkringsbolag Gjensidige (jag vet, ingen har hört talas om dem) gjorde tt kanonjobb och fixade fram en hyrbil som tog hund, bärgningsbilar och taxibilar och till slut, mitt i natta var vi framme.

Torsdag och fredag förbereddes det samtidigt som det fanns tid att slappa och umgås med bror och svägerska. Det blir så mkt enklare när barnen inte är med. Mamma hade hand om dem med bravur! Jag var ITNE stressad, för en gångs skull, jag hade förberett mig bra. Det enda jag som vanligt oroade mig för var om allt skulle räcka (det gjorde det).

På fredag kväll var vi ute nästan allihop, på Göstas och åt och lärde känna varandra. Sen fortsatte vi hem till oss och drack lite bira. kl 01 fick vi köra ut de sista för att sova. Sen var det upp och fixa picknick och dra ut på klipporna med (nästan) hela gänget. Då var det mulet och kallt tyvärr, men vi gick upp på hästarna, sen till lekparken och körde hinderbana och Underhökens vingar. Precis när vi fikat klart så började det regna.

hem och sova och pynta huset, oss själva och fixa det sista med maten Som tur var kom Erik och Åsa och hjälpte till med det sista.

Och sen var det middag och fest och OJ vad jag hade skoj!!!!!!  Det var fantastiskt och alldeles underbart och jag skrattade så mycket och fick sång och tal tillägnat mig. Vilka fina vänner jag har och så underbart de kom till Smögen för min skull. En del bara över natten.  Jag kan knappt vänta tills jag fyller 50 så jag får ha fest igen!

foton:

https://onedrive.live.com/redir?resid=C7D7010541E7CEA9!6273&authkey=!AFBnET-8ktYiklU&ithint=folder%2c

Annonser
Det här inlägget postades i anna, Mat och dryck, Resa. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s